Беноа Пер винаги е бил считан за един от най-талантливите

...
Беноа Пер винаги е бил считан за един от най-талантливите
Коментари Харесай

Нов човек ли? Пер обясни на Мъри, че алкохолът е най-важното нещо изобщо

Беноа Пер постоянно е бил считан за един от най-талантливите състезатели В Тура, само че работната му нравственос постоянно е била надалеч от образцова и той несъмнено няма с какво да се гордее през сегашния тенис сезон, откакто досега е спечелил едвам четири от 26-те си дуела на равнище ATP. Французинът постоянно поставяше удоволствията пред тренировките и не спираше да изяснява по какъв начин пътува по шампионатите с единствената цел да прибира чекове. Това докара до неговото сваляне в международната класация до 179-та позиция, а състезателят изглеждаше изцяло изгубил мотивация и даже обмисляше да се отдръпна от спорта.

Все отново този сюжет беше предотвратен най-малко към този момент, тъй като Беноа се взе в ръце и през последните седмици организира дейна подготовка в академията на Рафаел Надал и самичък съобщи, че още веднъж си е възвърнал желанието да се състезава. Освен това някогашният номер 18 е взел сложното решение да се раздели с алкохола и да понижи непрестанните купони, като признава по какъв начин от две години насам не се е чувствал толкоз добре на тенис корта. Наглед този път думите на Пер имаха някаква тежест, защото той реализира победи на съревнования от сериите " Чаланджър " в две следващи седмици, а даже това е триумф за него, имайки поради какви бяха резултатите му напълно до неотдавна. 

Целият нов имидж на французина обаче беше бързо срутен, а основна виновност за случилото се има Анди Мъри. Британецът сложи пред сериозна алтернатива почитателите си в обществените медии, които трябваше да се лишат от три неща всред свободата на словото, домашните си любимци, своите баба и дядо, алкохола, обувките, малкия екран, смарт телефоните, медикаментите, колите и техния слух.

Бившият номер едно показа, че би се разделил преди всичко с алкохола, в случай че би трябвало да прави сходен избор, на което Пер реагира остро и незабавно го попита по какъв начин е допустимо да постъпва по този метод. Анди пък отвърна и подсети на французина, че е декларирал обществено отхвърли си от спиртните питиета, но 179-ият в света не се впечатли от този факт и изрично съобщи позицията си в поддръжка на изказванието, че алкохолът е най-важното нещо в целия лист и би трябвало Мъри най-добре да го знае, като се има поради неговия шотландски генезис.

Andy Alcohol is the most important in the list
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР