Бен Стилър се подготвя да играе тризнаци в нова поредица,

...
Бен Стилър се подготвя да играе тризнаци в нова поредица,
Коментари Харесай

Бен Стилър ще играе тризнаци в нов филм

Бен Стилър се приготвя да играе тризнаци в нова поредност, акомодация на документалния филм от 2018 година " Three Identical Strangers ", съобщи „ Дейли Мейл “.

„ Sony Pictures Television “ стои зад новия план, в който 57-годишният Стилър ще играе Боби Шафран, Дейвид Келман и Еди Галанд, които са били разграничени при раждането си и са се събрали още веднъж като възрастни.

Проектът е една от първите му огромни актьорски функции от няколко години насам.

Тризнаците са разграничени при раждането си като част от обществен опит и са осиновени от разнообразни фамилии.

Шафран за първи път открива, че има братя, за които не е знаел, през 1980 година като 19-годишен в кампуса на нюйоркски лицей. Тогава той постоянно е поздравяван като различен студент - Еди Галанд.

Двамата се срещат и схващат, че и двамата са осиновени, и естествено, че са братя близнаци.

Историята им е необятно отразена, когато доближава до Дейвид Келман, който има сходна история на осиновяване. Така откриват, че близнаците в действителност са еднояйчни тризнаци.

За известно време те се трансформират в любимци на медиите и постоянно се появяват в излъчвания като " Шоуто на Фил Донахю ".

Агенцията за осиновяване в началото твърди, че са били разграничени заради сложното намиране на семейство, което да одобри тризнаци. В последна сметка се оказва, че те са били съзнателно разграничени и настанени в разнообразни фамилии като част от изследване, което в никакъв случай не е било изцяло разкрито на родителите. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР