Бен Афлек сподели в предаването Шоуто на Дрю Баримор тайната

...
Бен Афлек сподели в предаването Шоуто на Дрю Баримор тайната
Коментари Харесай

Бен Афлек за Джей Ло: Яде всичко и изглежда на 20 – уникална е

Бен Афлек показа в предаването " Шоуто на Дрю Баримор " „ тайната диета " на брачната половинка си Дженифър Лопес - или по-скоро цялостната липса на такава.

След като Дрю го попита каква система на хранене следва Дженифър, с цел да поддържа удивителната си форма на 53 години, Бен сподели, че е заставен да разкрие нещо, което може да разстрои актрисата.

" Истината е, че Дженифър яде каквото си изиска. Всичко: пица, бисквити, сладолед ", разкри тайната на брачната половинка си артистът. Той посочи, че Лопес постоянно тренира, само че означи, че не всички хора просто упражняват: " Аз също упражнявам, само че не наподобявам вълшебен на двадесет +. Нямам съвършена кожа и всичко останало. Разбира се, не подценявам нейните достолепия. Дисциплината и работата върху себе си изминават дълъг път. Но в нея има и нещо свръхчовешко. Тя е най-очарователната жена на света - просто наподобява умопомрачително ".

Актьорът приказва и за една линия, която съгласно него Дженифър би желала да промени у него - и това е неспособността му да се показва сбито. " Мисля, че тя би желала да приказвам по-кратко. Не знам дали сте забелязали или не, само че аз приказвам едно и също нещо в кръг, няма по какъв начин да ме спрете. Тя обаче в никакъв случай не ми е казвала това на глас ", споделя Бен.

Припомняме, че Бен Афлек и Дженифър Лопес се ожениха предишното лято. Звездите се срещат още през 2001 година, когато Дженифър е омъжена за танцьора Крис Джъд. След развода Лопес и Афлек имаха спекулация, даже се сгодиха, само че по този начин и не се ожениха. Почти 20 години по-късно, през есента на 2021 година, някогашните влюбени взеха решение да възобновят връзката си. През пролетта на 2022 година Дженифър и Бен се женят скрито в Лас Вегас, а по-късно подвигат обилна женитба в Калифорния.

Наскоро двойката беше видяна на обяд в хотел " Бевърли Хилс " в Лос Анджелис.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР