Бен Афлек може да загуби ролята на Батман заради проблеми

...
Бен Афлек може да загуби ролята на Батман заради проблеми
Коментари Харесай

Бен Афлек може да загуби ролята на Батман заради проблеми с алкохола

Бен Афлек може да загуби ролята на Батман поради проблеми с алкохола
Кариерата на холивудската звезда Бен Афлек е сложена под въпрос поради алкохолната му взаимозависимост, оповестява интернет порталът The Wrap.

Миналата седмица Афлек постъпи за повторно в границите на тази година в клиника за подвластни и това стана причина филмовото студио „ Уорнър брадърс “ да прегледа вид за преустановяване на контракта си с артиста.

„ По всяка възможност компанията ще размени Бен Афлек, защото застрахователните разноски доближиха до небето “, твърди осигурителен специалист. Той счита, че застрахователните компании могат да изискат суми, сравними с половината от бюджета на кино лентата за Батман, с цел да се съгласят да покрият загубите от вероятно непредвидено преустановяване на снимачния развой.

През последните години известният артист претърпява сложен интервал в персонален проект. През юни 2015 година той се раздели със брачната половинка си Дженифър Гарнър. Според трудове в медиите звездната двойка е взела решение за завършек на дългогодишната си връзка поради проблемите на Афлек с алкохола и хазарта. Самият той обаче опроверга тези изказвания. /ТАСС и БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР