Бен Афлек и Ана де Армас са се отдали на

...
Бен Афлек и Ана де Армас са се отдали на
Коментари Харесай

Бен Афлек на романтична ваканция с новата си любов - slava.bg

Бен Афлек и Ана де Армас са се отдали на сантиментални прекарвания и дълги разходки по плажа по време на ваканцията си в Коста Рика.

Двамата артисти се срещнаха на снимачната площадка на трилъра "Deep Water " в края на предходната година и не щеш ли към този момент вървят прегърнати по плажа.

По време на разходката си 47-годишният Афлек и 31-годишната Де Армас споделят извънредно сантиментален миг. Актьорът ласкаво придърпва обичаната си към себе си, с цел да я целуне, след което излиза наяве, че и двамата желаят да запечатат този миг, правейки си няколко селфита с телефона на кубинската актриса от "Вади ножовете ", както и с фотоапарата, който Афлек носи със себе си.

И двамата са облечени комфортно и повърхностно. Бен Афлек е в черни къси панталони и тъмносиня тениска с щампа, а Ана е в дълга плетена рокля в оранжево. Разбира се, разхождат се боси по плажа.

Двойката бе засечена по-рано на друга отмора в родната на Ана Куба, където посетиха няколко ресторанта и магазина. Бен Афлек, който свободно приказва испански бе видян да си приказва с локални почитатели.

Според източник, непосредствен до двойката, Бен и Ана са се харесали незабавно и сред тях е имало огромна химия. Във кино лентата, който става повода за тяхното запознанство - "Deep Water, те играят брачен партньор и брачна половинка. Филмът ще излезе през ноември тази година.

Името на Бен Афлек е било свързвано си имената на няколко актриси след развода му с Дженифър Гарнър. Двамата бяха женени от 2005 до 2018 година, когато претърпяха дълга и мъчителна разлъка. Имат три деца - Самюел, Вайълет и Серафина, предава Dir.bg.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР