Белият дом каза, че президентът Байдън има пълно доверие“ на

...
Белият дом каза, че президентът Байдън има пълно доверие“ на
Коментари Харесай

Белият дом отговаря на призивите на Републиканската партия за оставката на секретар Остин след мистериозно заболяване, хоспитализация

Белият дом сподели, че президентът Байдън има „ цялостно доверие “ на министъра на защитата Лойд Остин, до момента в който апелите за водачът на защитата да подаде оставка или да бъде уволнен в светлината на тихата му хоспитализация в интензивно поделение, за която даже Белият дом не знаеше дни наред.

Служител на Белия дом сподели пред Fox News Digital в понеделник сутринта, че президентът Байдън няма проекти да размени Остин и „ продължава да има цялостно доверие и доверие в министъра “.

Коментарът на Белия дом следва някогашния президент Тръмп, който сподели в неделя, че Остин „ би трябвало да бъде неотложно уволнен за неточно професионално държание и занемаряване на отговорностите. “

„ Той е в неопределеност от една седмица и никой, в това число шефът му, Изкривеният Джо Байдън, имаше визия къде се намира или може да бъде “, добави Тръмп в своя пост в Truth Social.

Министърът на защитата Лойд Остин прави изказване пред пресата в централата на Isr...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР