Белгийският нападател на Валенсия Миши Батшуай иска да остане на

...
Белгийският нападател на Валенсия Миши Батшуай иска да остане на
Коментари Харесай

Батшуай не иска да си тръгва от Валенсия

Белгийският нападател на Валенсия Миши Батшуай желае да остане на “Местайя” до края на сезона, когато изтича наема му от Челси. 25-годишният футболист е надалеч от най-хубавата си форма и в 19 мача за валенсианци в Ла Лига и ШЛ има единствено 2 гола, което разумно породи клюки, че испанците обмислят да го върнат предварително на лондонския клуб.

Валенсианци ще се опитат да решат проблемите си в нахлуване през януарския трансферен прозорец, а един от тях безспорно е Миши, който по този начин и не съумява да влезе във форма. Клубното управление желае да притегли нов атакуващ състезател, само че с цел да се стигне до подобен сюжет, първо някой от сегашните нападатели би трябвало да си тръгне, а като претендент №1 за сходен процес локалните медии сочат точно Батшуай.

Като главен вид за нов нападател на Валенсия се спряга Хавиер Ернандес от Уест Хам.

Самият белгиец стартира годината интензивно, само че в обществените мрежи. Миши първо качи видео с някои от головете си за Борусия (Дортмунд), Челси, Белгия и Валенсия и написа, че лесното не е вид за него, пожелавайки честита нова година на почитателите си. След това последва пост, с който Батшуай изрази вярата си, че 2019 година ще бъде добра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР