Белгийският крал Филип се включи лично в мотивационната кампания покрай

...
Белгийският крал Филип се включи лично в мотивационната кампания покрай
Коментари Харесай

Кралят на Белгия надъха националния отбор за световна титла

Белгийският крал Филип се включи персонално в мотивационната акция около присъединяване на националния отбор на страната на Мондиал 2022. В закачлив клип, публикуван от футболната асоциация на страната се вижда по какъв начин кралят привиква при себе си на визита селекционера на отбора Роберто Мартинес.

Преди срещата испанският треньор попада на скица на игра на националния тим, начертана персонално от краля. Тогава последният се появява и споделя: " Това е единствено предложение ", след което възкликва: " Време е за дяволите! ", визирайки прозвището на отбора " алените дяволи ".

След това картината се придвижва на подготовка на Белгия, която е водена персонално от крал Филип. На нея той надува свирка, дава инструкции персонално на звездата Кевин де Бройне, демонстрира по какъв начин да се удря топката с глава, а най-после разкрива пред Роберто Мартинес татуировка на дясната си ръка с изображение на международната купа. Това е категоричен знак за упованията на цялата нация към националния тим, който приключи на трето място на Мондиал 2018, а сега е №2 в международната класация на ФИФА.

Кадрите се разпространиха малко след заминаването на отбора на Белгия за Катар. Първият мач на " алените дяволи " там ще е на 23 ноември (сряда) против Канада в група F.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР