Белгийската суперзвезда Кевин де Бройне намеква, че започващото другия месец

...
Белгийската суперзвезда Кевин де Бройне намеква, че започващото другия месец
Коментари Харесай

Де Бройне: Очаквам вълнуващо първенство

Белгийската суперзвезда Кевин де Бройне загатва, че започващото другия месец Световно състезание по футбол най-вероятно ще бъде последно за него и желае децата му да запомнят татко си с най-хубавото допустимо показване.

Атакуващият полузащитник очевидно се намира в добра форма и в събота се разписа за победния гол на Манчестър Сити за крайното 1:0 против Лестър.

А фамилията му сигурно ще пътува за Катар най-малко за мачовете от група F, където " алените дяволи " ще играят против Канада, Мароко и Хърватия.

Вече на 31 години, Де Бройне игра на международните шампионати през 2014 година в Бразилия и през 2018 в Русия. Преди 8 години те бяха спрени на четвъртфинал, а при идващото издание се подредиха 3-и. и той знае, че Световното в Катар е неговият финален късмет с националния тим.

" Mоето семейство сигурно ще пътува за мачовете в груповата фаза. Сега съм на 31 и не знам какво може да се случи в идващите четири години. А също така за първи път децата ми ще гледат международно състезание онлайн. И по тази причина и ще пътуват. Надяваме се, че ще бъде особено събитие, което не трябва да пропущат.

Те са на 6, на 4 и на 2 години. Големите гледат футбол по малко, само че щерка ми – несъмнено, че не на тази възраст. Но пък се надявам, че ще се насладят на слънцето и ще си играят в басейна ", споделя Де Бройне във връзка страстите, които го вълнуват за идния Мондиал.

" Вълнувам се. Ще бъде третото и постоянно е особено. Тези събития са страхотни, защото всички ги гледат. Голям конгрес е, само че няма смисъл да се стресирам за това. Трети ми е, разбирам какво е. само че не мога да приказвам от името на някой различен, който ще бъде там за първи път. Аз просто споделям по какъв начин ги чувствам в себе си идните дни ".

" За мене предстартовата тресчица не съществува. Няма и смисъл да се тормози човек. Приемате го като даденост, която идва и се пробвате да играете на най-много. Не приказваме за това с момчетата от Манчестър Сити, доста от които също ще бъдат на Световното. В момента програмата ни е много натоварена, имахме две следващи гостувания с доста пътешестване ", изяснява Де Бройне.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР