Бележитият бивш футболист на Манчестър Юнайтед Пол Инс проведе поредната

...
Бележитият бивш футболист на Манчестър Юнайтед Пол Инс проведе поредната
Коментари Харесай

Легенда на Юнайтед: Клубът няма структура, визия и лидерство

Бележитият някогашен футболист на Манчестър Юнайтед Пол Инс организира следващата си словесна дрънканица против метода, по който се ръководи гранда от „ Олд Трафорд”. В часовете преди дербито против Ливърпул в 9-ия кръг някогашният британски национал съобщи, че клубът се движи към безспорното злополучие, в случай че не се вземат фрапантни решения допустимо най-спешно.

Някогашният капитан на Юнайтед укори управлението, че не демонстрира никаква визия по какъв начин да преведе клуба през сложните моменти, до момента в който в същото време няма никаква ясна линия, по която се притеглят нови играчи в отбора. За похлупак Инс разкритикува и наличните играчи за това, че липсва изявен водач в съблекалнята.

„ Не разбирам какво се случва. Бих задал единствено един въпрос: в каква посока върви клубът?”, съобщи Инс. „ Дали те ще хвърлят хлапетата в огъня? Не зная. Дали ще дадат на Оле 300 милиона паунда за прехвърляния? Това не го знаем нито аз, нито почитателите.”

„ Ако младоците от академията не могат да създадат скока към първия отбор, то изпълнителният вицепрезидент Ед Уудуърд би трябвало да отнеме част от напрежението върху Оле и да изясни по какъв начин тъкмо отборът ще се върне в челото. Наскоро той изрази вярата си в Оле, само че почитателите не знаят какъв е проектът.”

„ Ако ще давате късмет на младоците, кажете им (на почитателите – б.р.). Ако не, отново им кажете – просто им дайте нещо. От моята позиция всичко ми наподобява на едно огромно нищо.”

„ Не виждам по какъв начин ще се подобрим доста преди бордът да работи на януарския пазар. Ситуацията сега – с неналичието на голове – можеше безусловно да бъде избегната. Имаха цяло лято да я разрешат. А в този момент ситуацията може да се утежни още повече.”

„ Всички гледат към мача против Ливърпул, само че мисля, че нещата зависят значително от двата дуела, които идват след него – против Норич Сити и Борнемут. Определено виждаме липса на убеденост и водачество. Няма кой да навика останалите. Когато Нюкасъл вкара надвит гол преди няколко седмици, никой не обели и дума.”

„ Хари Магуайър пробва, само че къде са тези водачи, които изискват стандартите да се поддържат? Когато аз дойдох в този отбор, Брайън Робсън и Марк Хюз задаваха тона. После бяха Петер Шмайхел и Стив Брус, след тях аз и Рой Кийн, преди щафетата да мине към Райън Гигс и Пол Скоулс. След тях пък пристигнаха Рио Фърдинанд и Неманя Видич.”

„ Гледах изявлението, което Далид де Хеа даде след загубата от Нюкасъл. Това е състезател, който играе в този отбор към този момент 8 години. Задаваха му въпроси и той имаше компликации да изясни какво става. Явно си няма и визия. Такива думи от футболист в първия отбор и с опит в клуба бяха тревожни”, добави Инс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР