Белегът за успешно партньорство е резултат, който показва как обединяването

...
Белегът за успешно партньорство е резултат, който показва как обединяването
Коментари Харесай

LG и BoConcept завладяват парижани с впечатляващи дизайни

Белегът за сполучливо партньорство е резултат, който демонстрира по какъв начин обединяването на напъните основава нещо по-добро от това, което всеки би могъл да реализира самичък. Световноизвестна със своите тв приемници, които се отличават с изключителна технология и висококачествени материали, компанията LG се стреми да подсигурява, че нейните артикули оферират и благоприятни условия за дизайн, които се вписват безпроблемно в атмосферата на дома.

И въпреки да не сме във Франция, безспорно можем да се вдъхновим от творчеството и артистичността в партньорството сред LG Франция и BoConcept, фамозна датска марка за дизайнерски мебели, известна със своята хармония и внимание към детайла. Партньорството демонстрира уговорката на LG към продуктовия дизайн, доказвайки, че продуктите Lifestyle Screen на компанията обезпечават независимост на интериорния дизайн. В рамките на партньорството шоурумът на BoConcept се трансформира в платно за сбирката LG Objet Collection Posé - комбиниране от технология и дизайнерски детайли, които покачват равнището на домашното развлечение с изтънчен жанр.

Представянето на продукта в BoConcept притегли вниманието на доста публицисти и авторитетни персони, като някои от посетителите означиха израстването на LG като компания, която цени еднообразно външния тип и усъвършенстваните технологии в своите артикули. Успехът на сбирката провокира и очакване за по-нататъшно съдействие сред LG и първокласни дизайнерски компании за мебели.

Успешното партньорство на фирмите се дължи на съвършеното комбиниране на технология и актуален дизайн, както и на благородни материали и изискани покрития, които откриваме в продуктите и на двете марки. Колекцията LG Objet Collection Posé беше изложена в 24 шоурума на BoConcept в цяла Франция до края на декември 2023 година, предоставяйки на клиентите съвършената опция да прегледат първокласния тв приемник, който ще усъвършенства атмосферата на всеки дом. С това събитие LG в допълнение се затвърди като марка със мощно възприятие за хармония и се насочи към оптимистичното бъдеще на взаимния дизайн.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР