Бела Хадид е забелязана в Ню Йорк с новото си

...
Бела Хадид е забелязана в Ню Йорк с новото си
Коментари Харесай

Кое е новото гадже на Бела Хадид

Бела Хадид е видяна в Ню Йорк с новото си гадже Адан Бануелос. Двойката попадна в обективите на папараците на излизане от фитнес залата.

27-годишният модел се усмихваше на фотографите и беше облечена в черен състезателен костюм с ниска талия като държеше алена чанта Von Dutch. 

Любимият на Бела, известният играч жокей Адан Бануелос, с който моделът бе забелязан за първи път през октомври - четири месеца след раздялата ѝ с Марк Калман, избра спортния тип, скривайки лицето си от папараците с шапка.
                 

Бела Хадид не се е появявала на обществени места от няколко месеца и прекъсна кариерата си на модел поради обостряне на лаймска болест. По-малката сестра на Джиджи Хадид единствено понякога публикуваше фотоси в обществените мрежи, разказваше за процеса на възобновяване и отхвърляше слуховете за лечение от опиати. 
Bella Hadid Wears Her New Boyfriend, Adan Banuelos's Jacket After Spending The E Want Daily 25+ new *full * videos? Ask playlist Celebrity & Movie news. Contact me. 20-12 v20
— Taylor Swift and others news (Follow us) (@full_movies_all) Моделът от палестинско-германски генезис интензивно поддържа Палестина във военния спор с Израел. В края на октомври тя за първи път приказва намерено за обстановката в Близкия изток. Бела означи, че фамилията ѝ е било подложено на закани, само че това няма да я спре да изрича мнението си намерено.

" Получавам стотици смъртни закани всеки ден, телефонният ми номер е откраднат, фамилията ми се усеща в заплаха. Но аз не мога повече да мълча. Страхът не е решение. Народът и децата на Палестина, изключително в линията Газа, не могат да си разрешат нашето безмълвие. Не ние сме смели - те са смелите ", споделя Хадид.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР