Бебето от приятелката му Ива дойде на бял свят вчера

...
Бебето от приятелката му Ива дойде на бял свят вчера
Коментари Харесай

Гала подари вестници на бебето на Блажев

Бебето от приятелката му Ива пристигна на бял свят през вчерашния ден следобяд, а таткото не издържал на напрежението и напуснал залата, където майката раждала. Тя е приключила актьорско майсторство при Стефан Данаилов, само че работи в телевизия зад кадър. Докато чакала щастливото събитие, тя слушала наставленията на Гала по телефона и даже отбелязала, че водещата има толкоз успокоителен глас, колкото преподавателя й Данаилов. Второто дете на Блажев, който има наследник от първия си брак, е зодия везни, въпреки че колежката му Ромина Андонова бе заложила, че ще се роди под знака на скорпиона.

Реклама
Писателят, който първо работеше в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, получи сребърна лъжичка като подарък, а Гала и Стефан се регистрираха и с набор от ежедневниците, които са излезли в деня на раждането на София. Таткото Блажев не чествал вечерта, а се прибрал и задремал благополучен:

„ София Блажева, избавям четиристаен апартамент с панорама към Витоша в сърцето ми. Настанявай се. И тъй като се раждаш в свят, в който хората се вълнуват от това - зодия Везни си. Ива Папазова, ти си доста по-смела, мощна и борбена от мен. Цял живот ще те нося на ръце, разглезвам и заслужавам. Нямам сълзи, хлипове, нищо. Минавам през OMV и си закупувам нещо с 3000 калории. Благодаря ви за цялата обич и паника в днешния ден. Помогнахте ми да не припадна ”.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР