Бебе на 4 месеца от Видин е с фрактура на

...
Бебе на 4 месеца от Видин е с фрактура на
Коментари Харесай

Разследват насилие на 4-месечното бебе във Видин

Бебе на 4 месеца от Видин е с фрактура на черепа. Настанено е в " Пирогов " с заплаха за живота. Под управлението на Районната прокуратура във Видин се проверяват аргументите за пострадванията. Разследването е на ранен стадий.

" Образувано е досъдебно произвеждане за 2 закононарушения - за нанесена междинна телесна щета на малолетно лице и за оставяне на дете без задоволителни грижи и контрол от родител, с което е основана заплаха за физическото му развиване. Майката е оставила 4 от децата си сами у дома, с цел да отиде по нейни думи до магазина. Децата са на 4 месеца, година и половина, на 4 и на 5 години. Извършен е оглед, конфискувани са дрешки на детето - одеяло, възглавница, по които е имало кръв, както и пръчка ", съобщи в " Денят стартира " Райна Петрова, наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура-Видин.

По думите ѝ е допустимо пострадванията да са породени от по-големите деца.

" Разпитани са част от роднините на фамилията, през днешния ден ще се проведат разпити на децата в синя стая, родителите са разпитани. Условията на развъждане не са положителни, имали са една стая, в която са били фамилията с 5-те деца. Взети са ограничения за протекция на децата ", добави Райна Петрова.

Тя разясни, че се чакат резултатите от съдебномедицинската експертиза.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР