Beauty by KY Докато едни хлопнаха кепенците под ударите на коронакризата

...
Beauty by KY
Докато едни хлопнаха кепенците под ударите на коронакризата
Коментари Харесай

Заведения във Варна с все по-находчиви идеи за привличане на клиенти

 Beauty by KY Докато едни " хлопнаха кепенците " под ударите на коронакризата по туристическия отрасъл във Варна, у други пандемията предизвика съобразителни решения за привличане на клиенти, видя кореспондент на Varna24.bg.



Заредени с нови хрумвания и ентусиазъм за работа, предприемчиви стопани на заведение на Аспаруховия плаж трансфораха остарял камион в маса, към която са ситуирани пейки върху буренца. 

Атракцията основава въодушевление и притегля хора да разпускат под намерено небе край морето. 

Голяма част от плажните заведения по Крабрежната алея също " ъбгрейдваха " интериора си с вяра, че лятото ще е сполучливо и ще им помогне да преодолеят загубите от месеците, в които им се наложи да останат затворени. 

Плажните заведения постоянно са били желано място освен за варненци, само че и за гостите на града.  

Остава въпросът дали ще бъде облекчено оптимално влизането на туристи в страната ни. Припомняме какво съобщи при идването си във Варна министърът на туризма в оставка Марияна Николова:

" Обмислят се всевъзможни вероятни разновидности за облекчено влизане на туристите в страната. Предложили сме три благоприятни условия - документ за имунизация, отрицателен PCR или документ за съществуване на антитела. До края на седмицата чакаме Министерството на здравеопазването да издаде заповед с ясни и точни критерии за влизане в Република България. 

Разчитам на здравните управляващи и тяхното решение, тъй че за майските празници да имаме визити ", посочи вицепремиерът.

Тя изясни още, че поради обстоятелството, че туризмът е структурно определящ бранш за стопанската система на страната, както и наближаващият летен туристически сезон, бе решено да се положат нужните старания заетите в бранша лица, които желаят да бъдат имунизирани против COVID-19, да бъдат навременно ваксинирани.

" Призовавам сектора да бъде деен, с цел да може дейно да се провежда имунизирането ", бе безапелационна министър Николова. И посочи, че за задачата е належащо да се плануват съответните количества ваксини, както и да се сътвори ред на районно равнище от РЗИ за обгръщане на тези, които желаят, в относително къси периоди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР