БДЖ Пътнически превози ще осигури безплатно пътуването на седем деца

...
БДЖ Пътнически превози ще осигури безплатно пътуването на седем деца
Коментари Харесай

БДЖ осигурява безплатно пътуване на участници в детския радиоконкурсИскри

БДЖ " Пътнически транспорти " ще обезпечи гратис пътуването на седем деца и техните придружители, които ще вземат участие в 35-ия Национален радиоконкурс за детско литературно творчество " Искри ". 

Проявата се провежда от Българското национално радио през днешния ден и на следващия ден в София. 

Железопътната компания е предоставила на децата правото сами да изберат  влака, с който да пътуват, изясни за " Хоризонт " Милена Ценова от БДЖ " Пътнически транспорти ":

" Организирали сме пътуването на седем деца и техните придружители от Бургас, Варна, Търговище и Казанлък и се радваме, че бихме могли да подкрепим по този метод децата да се приобщят към българската просвета, да имат опция да творят. Оставили сме опцията децата и техните придружители да изберат влаковете, с които ще пътуват. Нашите билетни касиери са предизвести за това. Ние имаме имената на участниците в състезанието и на техните придружители, тъй че това е задоволително, с цел да се получи легитимацията. "

Националният радиоконкурс за детско литературно творчество " Искри ” е най-старият  у нас за деца до 16-годишна възраст. 

Всяка година се показват произведения на над 300 деца, освен от България, а и на българчета, живеещи отвън рамките на страната.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР