Бдин загуби във Видин с 0:2 от дублиращия отбор на

...
Бдин загуби във Видин с 0:2 от дублиращия отбор на
Коментари Харесай

Бдин загуби във Видин от дубъла на Лудогорец с 0:2 /снимки/

" Бдин " загуби във Видин с 0:2 от дублиращия тим на " Лудогорец " /Разград/ в среща от 14-ия кръг на Втора лига.
Гостите означиха по едно попадение в двете полувремена.
В 18-ата минута публиката на стадион " Георги Бенковски " скандира за оставка на управлението на БФС. Бдинци доиграха мача с човек по-малко.
Първото попадение бе от дузпа още в 15-ата минута на мача. Три минути преди този момент Хюсеин Кельовлуев нахлу на скорост в наказателното поле на " Бдин " и бе спънат от Кристиян Вълков. Главният арбитър Димо Димов уточни бялата точка. Точен за 0:1 от 11-те метра бе капитанът на разградчани Цветослав Пламенов. Натискът на гостите продължи. Удари към вратата, защитавана от Иван Василев, насочиха Кельовлуев, Росен Иванов и Петър Георгиев.
Първият изстрел към вратата на " Лудогорец " бе в 34-ата минута. Николай Дичев насочи неакуратен удар с глава след центриране от ъглов удар. Четири минути по-късно Ивайло Иванов от състава на домакините бе заменен наложително поради травма, която получи при конфликт със съотборник при обстановката за углавен удар.
Бдинци стигнаха до най-чистото си състояние през първата част в 42-ата минута. Ушагелов насочи удар с глава от близко след центриране на Тодоров, вратарят на гостите съумя да избие с една ръка, само че останаха подозрения, че топката е минала голлинията. 
Футболистите на " Бдин " изиграха доста по-силно второ полувреме. Три минути след подновяването на играта Тома Ушагелов насочи прекрасен удар от отдалеченост, само че стражът на гостите съумя да избие в корнер. В 57-ата минута влезлият като запаса Валдемар Лашков също опита несполучливо да преодолее вратаря на " Лудогорец ". Цветомир Тодоров насочи рисково топката със задна ножица в 62-ата минута, само че още веднъж Христов съумя да избие. В 80-ата минута домакините имаха искания за дузпа поради игра с ръка на бранител на " Лудогорец " в наказателното поле. Главният рефер обаче не реагира. Минута по-късно Лашков напусна терена поради травма в ахилеса. Щабът на домакините към този момент бе направил три спирания за смени и се наложи бдинци да доиграят срещата с човек по-малко. Гостите от Разград се възползваха от численото си предимство и взеха решение всичко в мача в 85-ата минута след бърза контраофанзива приключена от Йоан Йорданов за крайното 0:2.
" От първото полувреме съм удовлетворен, от второто - не. Първото полувреме имахме положителни обстановки. Когато нямаш точки, се играе много по-трудно. Излязохме от темп, тъй като имаме два отсрочени мача. През второто полувреме тимът на " Бдин " беше по-инициативен, стигна до повече обстановки и умерено можеше да изравни и даже да победи, както и ние на контраофанзива можехме да създадем по-голяма разлика ", сподели след срещата наставникът на гостите Тодор Живондов.
" След двата позитивни мача, които изиграхме, в които успяхме да вземем 4 точки, през днешния ден трябваше да създадем всичко допустимо най-малко да не губим мача. За страдание го загубихме. Първото полувреме излязохме страхливо, не по метода, по който говорехме и искахме - да сме нападателни, да се настаним в тяхната половина, да упражним напън и да имаме повече обстановки за гол. Отборът на " Лудогорец " не предложи кой знае какво, не ни изненада, само че за наше огромно страдание един неверен пас, противоречива дузпа и поведоха с 1:0. Второто полувреме, откакто покачих звук в съблекалнята, излязохме по радикално друг метод, успяхме да създадем няколко положителни обстановки за гол, само че за жал - в обсега на техния вратар. След като бяхме създали към този момент трите спирания, Валдемар почувства остри болки в ахилеса и доиграхме мача с човек по-малко, оттова към този момент стана контраатаката за втория гол. Трябва да съберем колкото се може повече точки до края на полусезона и в случай че се отпусне бюджет за селекция, да можем да подобрим конкуренцията в тима и да се вземат нови футболисти ", разяснява старши-треньорът на " Бдин " Живко Желев.
В идващия кръг " Бдин " гостува на " Спартак " /Плевен/.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР