Базовите параметри на всяка Tesla могат да бъдат подобрени съществено

...
Базовите параметри на всяка Tesla могат да бъдат подобрени съществено
Коментари Харесай

Мъск обяви война на пиратския ъпгрейд на тѐслите

Базовите параметри на всяка Tesla могат да бъдат усъвършенствани значително с инсталирането на ъпгрейди на фирмения програмен продукт, само че това не е по никакъв начин на ниска цена. Ето за какво значително притежатели на електрически автомобили на компанията, които не се боят да рискуват, употребяват фърмуер на странични разработчици, с цел да разблокират мечтаните функционалности.

Надграждането на фирмения програмен продукт на Tesla Model 3, което покачва мощността с 50 к.с. и понижава времето за ускоряване от 0 до 97 км/ч за 3.8 сек. коства $2 000 (€1 692). На пазара обаче се оферират неофициални ъпгрейди като Ingenext, които обезпечават аналогични промени за доста по-малко пари.
 Мъск разгласи война на пиратския ъпгрейд на

В Tesla, естествено, не са във екстаз от обстановката и към този момент подхващат ограничения против потреблението на непряк програмен продукт за пиратски ъпгрейди. Новата версия на фърмуера на производителя 2020.32.1 засича апаратура на модове от трети страни и на екрана излиза предизвестие, че е " открита несъвместима трансформация на возилото ", което остава даже по време на придвижване.

За да се отърве от известието, притежателят би трябвало да възвърне главната версия на фърмуера или да закупи формалната актуализация за S2 000. От Ingenext обаче към този момент оповестиха, че " казусът " ще бъде решен в границите на две седмици и модът им ще проработи гладко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР