Байерн спечели лесно с 3:0 над Бохум в 20-я кръг.

...
Байерн спечели лесно с 3:0 над Бохум в 20-я кръг.
Коментари Харесай

Байерн би, Мюлер счупи рекорд и се контузи

Байерн завоюва елементарно с 3:0 над Бохум в 20-я кръг. Томас Мюлер вкара гол за баварците, счупи връх и се контузи. Шампионът остава водач в класирането с 43 точки – три повече от. Третият и петият – Унион и Лайпциг играят по-късно през днешния ден.

Мюлер пресече пас обратно, излезе самичък против вратаря Мануел Рийман и откри в 41-ата минута. На почивката той беше заменен от Алфонсо Дейвис поради разтежение. За Мюлер днешният мач беше под номер 428 в Бундеслигата, с което той изпревари Герд Мюлер като полевия състезател с най-вече публични дуели за Байерн. Пред него остават именитите вратари Сеп Майер (473 мача) и Оливер Кан (429).

През второто полувреме Кингсли Коман повиши на 2:0 след композиция с Джамал Мусиала. Крайното 3:0 оформи Серж Гнабри в 73-ата минута от дузпа.

Борусия Дортмунд победи Вердер в Бремен с голове през второто полувреме. Разписаха се Джейми Биноу-Гитънс в 67-ата минута и на Юлиян Бранд седем преди края.. Българският полузащитник Илия Груев влезе на терена в 70-ата минута.

Бившият треньор на Щутгарт Пелегрино Матарацо дебютира отпред на Хофенхайм със загуба – 1:3 от Байер Леверкузен. Щутгарт пък падна с 1:2 при визитата си на Фрайбург в дербито на Баден-Вюртенберг. Щутгарт поведе с гола на Кристиян Фюрих в 30-ата минута. Но две тъкмо изпълнени дузпи от Винченцо Грифо (60′ и 84′) осигуриха триумфа на домакините. Фрайбург се изкачи на четвърто място с 37 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР