Байерн най-накрая успя да вземе първа победа през 2023 г.

...
Байерн най-накрая успя да вземе първа победа през 2023 г.
Коментари Харесай

Байерн взе първа победа през 2023 г.

Байерн най-сетне съумя да вземе първа победа през 2023 година След баварците си го изкараха на Майнц за купата. Шампионът на Германия завоюва с 4:0 визитата си в осминафиналите на шампионата.

Тимът на Юлиан Нагелсман реши всичко още до почивката, когато водеше с 3:0.. Той беше вкаран от Ерик-Максим Чупо-Мотинг в 17-ата минута. След половин час към този момент беше 0:2. Томас Мюлер изведе Джамал Мусиала и геният не пропусна. Чупо-Мотинг наказа някогашния си отбор с асистенция за гола на Лирой Сане в края на полувремето – 0:3.

След почивката в играя се появи още един нов състезател на Байерн – Дейли Блинд. Майнц пък остана без треньор в 83-ата минута. Тогава Бо Свенсон беше пратен на трибуните за митинг. Гостите вкараха за 0:4 посредством Дейвис малко по-късно. В 86-ата минута Майнц остана и с футболист по-малко – Хак беше изпъден за втори жълт картон.

По-рано денем за четвъртфиналите се класира и Лайпциг. Биковете победиха с 3:1 Хофенхайм. Форсберг откри още в осмата минута, а в 41-ата Лаймер направи 2:0. Резервата Долберт върна очакванията на гостите с попадение в 76-ата минута за 2:1. Малко по-късно обаче Тимо Вернер осъществя за 3:1 и постави точка на разногласието.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР