Байерн (Мюнхен) спечели първата си контрола за лятото след успех

...
Байерн (Мюнхен) спечели първата си контрола за лятото след успех
Коментари Харесай

"Байерн" обърна ПСЖ в дебюта на Буфон за парижани

Байерн " (Мюнхен) завоюва първата си контрола за лятото след триумф с 3:1 над ПСЖ. Двубоят беше част от приятелския шампионат International Champions cup и се изигра в австрийския град Клагенфурт.

Треньорът на баварците Нико Ковач изведе за пръв път отбора си, а същото направи и сътрудника му Томас Тухел, който подписа с ПСЖ доскоро повече от два месеца. Срещата беше първа и за Джанлуиджи Буфон, който мина в Париж през лятото, откакто прекара 17 години в " Ювентус ". Легендарният италиански вратар остана на терена 66 минути.

ПСЖ поведе в 31-ата имнута, откакто прецизен беше нападателят Тимоти Уеа, който е наследник на носителя на " Златната топка " Джордж Уеа. След почивката обаче " Байерн " стигна до поврат с попадения на Хави Мартинес в 61-ата минута, в Ренато Санчес седем минути по-късно и Йошуа Циркзее 12 минути преди края.

И за двата отбора играха единствено футболисти, които не взеха присъединяване на международното състезание. " Байерн " обаче беше с повече от звездите си, откакто играха Франк Рибери и Ариен Робен.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР