Байерн Мюнхен победи Галатасарай с 3:1 при гостуването си от

...
Байерн Мюнхен победи Галатасарай с 3:1 при гостуването си от
Коментари Харесай

Байерн се справи с Галатасарай и вече гледа към елиминациите

Байерн Мюнхен победи Галатасарай с 3:1 при гостуването си от третия кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Хари Кейн се отличи с гол и асистенция в Турция, като триумфът за баварците ги прати с единия крайник в елиминационната фаза на шампионата. Галатасарай стартира по-активно срещата и провежда няколко положителни офанзиви в началните минути на срещата, само че не стигна до попадение.

Въпреки това, Байерн удари първи в срещата. Лерой Сане проби добре в наказателното поле и откри Кингсли Коман отдясно, французинът нанесе удар по земя към далечния десен ъгъл и прати топката в мрежата - 0:1.В 24-ата минута Лукас Торейра получи топката на дъгата на наказателното поле, залъга Ким Мин-джае и си откри пространство за удар, само че бе доста неакуратен.

Четири минути по-късно Йозуа Кимих и Ким Мин-джае се хвърлиха заедно в краката на Мауро Икарди, събориха го и бе отсъдена дузпа. Зад топката застана Мауро Икарди и в 30-ата минута изравни резултата с удар вид " Паненка ".Четири минути по-късно Джамал Мусиала построи положително нахлуване за баварците, което приключи с диагонален удар на Лерой Сане към долния ляв ъгъл, избавен от Фернандо Муслера.

В 74-ата минута Байерн Мюнхен, обратно на показаното на терена, още веднъж излезе напред в резултата. Нусаир Мазрауи откри Джамал Мусиала в наказателното поле, той продължи топката към Хари Кейн, който стреля, топката се отклони в тялото на Саша Боей, само че се върна в краката на Кейн, а при добавката нямаше амнистия - 1:2.

Байерн си реши всичко в 79-ата минута. Хари Кейн получи топката в наказателното поле, след което с прекрасен пас откри Джамал Мусиала, а той от близка отдалеченост прати топката във вратата на Муслера за 1:3.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР