Байер (Леверкузен) ще бъде без бившия германски национал Карим Белараби

...
Байер (Леверкузен) ще бъде без бившия германски национал Карим Белараби
Коментари Харесай

Кадрови проблеми за Рома и Байер преди полуфинала

Байер (Леверкузен) ще бъде без някогашния немски национал Карим Белараби в първия си полуфинален мач от Лига Европа против Рома в четвъртък.

Нападателят не се причисли към тима на Шаби Алонсо по време на полета за италианската столица в сряда заради мускулна контузия.

Единственият различен отсъстващ състезател е чешкият нападател Патрик Шик, който е навън до края на сезона поради травма на аддуктора.

Леверкузен за финален път доближи европейски край през 2002 година, когато присъединяване в срещата взе и Димитър Бербатов, само че тимът му загуби мача за трофея в Шампионската лига от Реал (Мадрид).

Междувременно аржентинецът Пауло Дибала и нидерландецът Джорджиньо Вайналдум участваха в утринната подготовка на Рома, само че съгласно старши треньора Жозе Моуриньо надали ще попаднат измежду титулярите за утрешното домакинство на „ аспирините “.

Реваншът ще се организира на 18 май в Леверкузен. В другия полуфинал един против различен излизат Ювентус и Севиля.

" Трудно е, да не кажа невероятно. Не знам какъв брой ще могат да играят. Ще преценим на следващия ден заран дали ще могат да стартират мача или не ", изясни португалският експерт.

29-годишният Дибала контузи глезена си при загубата с 1:3 от Аталанта на 24 април.

32-годишният Вайналдум лекува мускулни проблеми от втория мач против Фейенорд на четвъртфиналите в Лига Европа на 20 април.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР