Байер Леверкузен е готов да разчисти състава си през лятото

...
Байер Леверкузен е готов да разчисти състава си през лятото
Коментари Харесай

Леверкузен планира мащабна чистка и много нови през лятото

Байер Леверкузен е подготвен да разчисти състава си през лятото поради разочароващия сезон по техните стандарти, съгласно спортния шеф на клуба Зимон Ролфес, съобщи ДПА.

Шефът сподели пред спортното списание " Кикер ", че сигурно " ще има огромни промени ", като " ще използваме лятото да подменим състава ".

" Ще бъде друго лято спрямо последното. Продължението на договорите ще сътвори огромно придвижване. Нашият блян да задържим всеки беше извънредно за Байер. Това беше за сметка на нови футболисти ", разяснява Ролфес.

" Повече придвижване ще е по-добре за тима, макар че нямам доверие, че и тази тактика е съвършеното решение ", добави той.

Левекузен приключи на трето място предишния сезон, само че е надалеч от тази форма сега. Отборът бе отстранен още в първия кръг за Купата на Германия и е на десето място в Бундеслигата след ужасяващ старт, като са по-близо до рисковата зона, в сравнение с до европейските шампионати.

Те завоюваха пет мача подред с положителния си интервал при новия треньор Шаби Алонсо, само че изгубиха последните две срещи.

Ролфес съобщи още, че не се опасява от напускането на основни играчи, като Муса Диаби или Джереми Фрипонг.

" Имаме дълготрайни контракти с доста играчи, тъй че имаме правото да кажем " не ", в случай че не желаеме да се разделяме с тях. Ето за какво съм спокоен ", приключи шефът на " аспирините ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР