Байдън заявил на Зеленски, че може да прояви повече благодарност,

...
Байдън заявил на Зеленски, че може да прояви повече благодарност,
Коментари Харесай

NBC: Байдън се ядосал на Зеленски: Прояви поне благодарност!

Байдън декларирал на Зеленски, че може да " прояви повече признателност ", оповестява американският ефирен канал NBC, представен от glasove.com.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън си изпуснал нервите по време на телефонен диалог с украинския водач Володимир Зеленски през юни, когато той изискал още помощ за Киев, като съвсем не изслушал ръководителя на американската администрация. Това заяви каналът NBC, базирайки се на свои източници.

Телефонният диалог сред Байдън и Зеленски на 15 юни се развил по друг метод от нормалния, съгласно четирима души, осведомени с диалога. Байдън таман споделил на Зеленски, че преди малко е дал зелена светлина за още 1 милиард $ американска военна помощ за Украйна, когато Зеленски почнал да изброява спомагателната помощ, от която се нуждае. Байдън си изпуснал нервите, споделят осведомени с позвъняването. Американският народ беше много великодушен и неговата администрация и американската войска работеха интензивно, с цел да оказват помощ на Украйна, споделил Байдън, повишавайки глас, и добавил, че Зеленски може да прояви малко повече признателност.

Представители на администрацията споделят, че връзките сред Байдън и Зеленски  се подобрили след телефонния диалог през юни, след което Зеленски направи изказване, в което похвали Съединени американски щати за великодушната им помощ, напомня NBC. Но конфликтът отразява ранното осъзнаване на Байдън, че както Конгресът, по този начин и публичната поддръжка за изпращането на милиарди долари в Украйна може да стартира да отслабва. Този миг настъпи тъкмо когато президентът се готви да изиска от Конгреса да даде зелена светлина за още пари за Украйна.

Сега Байдън е изправен пред опозиция от страна на някои републиканци и демократи, която не присъстваше, когато Конгресът утвърди предходни фондове за Украйна. Белият дом разиска да изиска от Конгреса милиарди долари по време на законодателната сесия след междинните избори.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР