Байдън и Тръмп с равна подкрепаБившият губернатор на Ню Джърси

...
Байдън и Тръмп с равна подкрепаБившият губернатор на Ню Джърси
Коментари Харесай

Критик на Тръмп отпадна от битката за US президент

Байдън и Тръмп с равна поддръжка

Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи се отхвърли от борбата за номинация на Републиканската партия за претендент за президент на Съединени американски щати, откакто не съумя да получи поддръжка за акцията си, съобщи Ройтерс.

Кристи, някогашен съдружник на Тръмп, трансформирал се в негов критик концентрира акцията си върху рецензиите към политиките и характера на експрезидента. От самото начало обаче той бе новобранец в конкуренцията за номинацията на партията.
На социална демонстрация в Ню Хемпшир Кристи повтори предизвестията си за това какво ще се случи, в случай че Тръмп завоюва президентските избори. “Ще се уверя, че по никакъв метод няма да дам опция на Доналд Тръмп в миналото да стане още веднъж президент на Съединени американски щати и това е по-важно от персоналните ми упоритости ”, отсече Кристи.

Междувременно оповестено през вчерашния ден социологическо изследване на Ройтерс/Ипсос демонстрира, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, който се кандидатира за нов мандат, и най-вероятният му конкурент на вота през ноември - Доналд Тръмп, за момента имат равна поддръжка измежду гласоподавателите. 35% от интервюираните декларирали, че ще гласоподават за Байдън, и също 35% декларирали, че ще дадат гласа си за Тръмп.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР