Бавачките са неразделна част от живота на кралското семейство. Те

...
Бавачките са неразделна част от живота на кралското семейство. Те
Коментари Харесай

Гневът на монарха: Как Елизабет II уволни бавачката на Чарлз, която се осмели да не ѝ се подчини

Бавачките са неразделна част от живота на кралското семейство. Те оказват помощ на родителите с децата, до момента в който са заети да извършват служебните си отговорности. 

Като се има поради какъв брой време детегледачките прекарват с наследниците, не е изненадващо, че тези дами постоянно стават на практика част от фамилията. Това обаче не постоянно е в техен плюс . Например, Елизабет II един път уволнява една от бавачките на принц Чарлз за превишаване на нейните пълномощия.  

 кралско семейство Getty

Кралският публицист Брайън Козловски разкри, че жена, която е работила като бавачка на Чарлз, е била прекомерно придирчива към храната и е изгубила работата си. 

„ Казват, че тя изпитвала наслаждение да се постанова в кухнята на двореца със строгите си стандарти. Ястията за младия Чарлз непрестанно се променяли въз основа на персоналните прищявки на бавачката. В последна сметка това не се харесало на кралицата и я уволнила ” , споделя той. 

 кралско семейство Getty

Освен това, съгласно създателя, имало съответен случай, след който чашата преляла.  „ Кралицата поискала на Чарлз да бъде сервиран специфичен пудинг, който съгласно нея щял да му хареса. Бавачката не одобрила това и премахнала десерта от менюто. С това си навлякла гнева на Елизабет. Никой няма право да спори с настояванията на кралицата. ” , цитира Mirror.co.uk думите на Козловски. 

 

 кралско семейство Getty

Любопитно е, че разногласия по въпроси, свързани с храната, пораждат и сред принцеса Даяна и бавачката на синовете й Тиги Лег-Брук . „ Винаги беше занимателно да сготвям за Уилям и Хари, тъй като имаше непрекъсната борба сред принцеса Даяна и бавачката.  Детегледачката настояваше момчетата постоянно да ядат зеленчуци и плодове, а майка им споделяше, че в случай че не желаят, могат да хапват хамбургери, хот-дог и други сходни “, споделя някогашният кралски готвач Дарън Макгрейди пред Delish. 

 даяна хари уилям Getty

Освен това от първия си работен ден в двореца Тиги си води бележки, в които упреква Даяна, че не се интересува от децата. Бавачката даже стига до вестниците: „ Давам им това, от което имат потребност на този стадий: чист въздух, пукотевица и коне. Тя им дава тенис ракети и им купува пуканки на кино ” 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР