БАТЪН РУЖ, Луизиана (AP) — Три години след като ваксините

...
БАТЪН РУЖ, Луизиана (AP) — Три години след като ваксините
Коментари Харесай

Луизиана обсъжда гражданската отговорност относно мандатите за ваксина срещу COVID-19 или липсата на такава

БАТЪН РУЖ, Луизиана (AP) — Три години откакто имунизациите против COVID-19 станаха необятно налични в Съединените щати, Луизиана продължава да разисква политики свързани с мандатите за имунизация, в това число цивилен права, в случай че обещано работно място изисква ваксини или не, и законопроект, който би забранил на учебните заведения да изискват от учениците да получат имунизацията.

Продължаващите диспути, които постоянно са помрачени от анти-ваксиниране изразителност, пристигна на върха на облекчените насоки от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите и COVID-19 към този момент не е опасността за публичното здраве, каквато беше. Тази законодателна сесия диалозите на законодателите на Луизиана по отношение на имунизациите против COVID-19 се разшириха, с цел да се приложат и към „ пробни или незабавни имунизации “ заради боязън от бъдещи пандемии.

Контролираната от Републиканската партия Камара на Луизиана одобри в сряда законопроект, който пази компаниите да не бъдат съдени, тъй като не изискват „ ваксини за експериме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР