БАТЪН РУЖ, Луизиана — 17-годишен заподозрян в убийство, който вече

...
БАТЪН РУЖ, Луизиана — 17-годишен заподозрян в убийство, който вече
Коментари Харесай

Заподозрян в убийство на тийнейджър избяга от затвора за втори път през ноември

БАТЪН РУЖ, Луизиана — 17-годишен обвинен в ликвидиране, който към този момент беше избягал от пандиза за младежи в Луизиана, още веднъж се освободи в събота с различен юноша, обвинен в ликвидиране, сподели полицията.

Двамата 17-годишни, упрекнати в ликвидиране, избягаха от центъра за задържане на малолетни в Източен Батън Руж. В известие за новините чиновници споделиха, че проверяват по какъв начин е станало бягството. Полицията в Батън Руж и Службата на маршалите на Съединени американски щати започнаха търсене.

Един от младежите, който е упрекнат в ликвидиране втора степен, избяга преди този момент на 13 ноември. Тийнейджърът и различен арестуваният е избягал, до момента в който надзирателите връщаха пандизчиите назад в килиите им след избухнало сборичкване в заведението, заяви The Advocate. Те бяха арестувани след търсене, траяло повече от 24 часа.

Съоръжението за малолетни в Източен Батън Руж е обект на рецензии поради многократни бягства и епизоди на принуждение, съгласно новинарското издание.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР