Баскетболният вицешампион на България Рилски спортист записа още един лош

...
Баскетболният вицешампион на България Рилски спортист записа още един лош
Коментари Харесай

Рилски спортист с ново поражение в турнира за Купата на ФИБА Европа

Баскетболният вицешампион на България Рилски състезател записа още един неприятен резултат през този сезон в груповата фаза на шампионата за Купата на ФИБА Европа, откакто записва проваляне от белгийския Кенгуро Баскет Мехелен със 74:105.

Още през цялото време на срещата домакините от Мехелен взеха самодейността в срещата и постепенно, и методично започнаха да натрупат преднина, като след първите две елементи тя се равняваше на 18 точки.

В третия интервал на дуела домакините демонстрираха страховит баскетбол с доста придвижване на топката, доста подавания и огромен брой асистенции, а всичко това докара до разлика от 41 точки в тяхна изгода преди последната част.

Тя стартира при 90:49, като този резултат разреши на треньорите на двата състава да включат в игра всичките си налични състезатели, които да доиграят срещата. Така се и случи, като самоковци даже съумяха да смъкват изоставането си от 41 до 31 точки за крайното 105:74.

За Рилски състезател в този дуел най- доста точки означи капитанът Чавдар Костов, който завърши срещата с 16 точки, Евън Бати приключи с 15, а с 10 остана Крис Минков.

Следващият мач на самоковци е в петък, когато гостуват на Черно Море Тича във Варна.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР