Баскетболният треньор Константин Папазов взе отношение по повод създаването на

...
Баскетболният треньор Константин Папазов взе отношение по повод създаването на
Коментари Харесай

Тити репликира Евтимов: Най-големият отбор е този с най-много фенове! Може би най-успешният е предишният ЦСКА

Баскетболният треньор Константин Папазов взе отношение във връзка основаването на новата фенска организация " Левски на левскарите ", която ще има за цел подкрепяне активността на клуба. Тити даде като образец за сходни обединения отбора на Барселона.

" Феновете на Левски са най-постоянният " състезател " на тима. " Заразата " е голяма. Трябва да бъдем търпеливи, а когато се прави нещо, то да бъде направено като хората. Човекът, който най-вече ми е оказал помощ в тези дни с акциите беше Лъчо Танев. Говорили сме си до 2-3 часа. Как би трябвало да се прави, какво да се желае, той има голям опит, тъй като пред очите му е Барселона. Ние доста мъчно ще копираме Барселона, тъй като те не са акционерно сдружение. Левски или би трябвало да се раздели с опцията да бъде АД и да премине във формата на Барселона, ние сме 50-60 години обратно, това е естествено.

Любовта на сините почитатели обаче е голяма, би трябвало да се взимат поради международните практики, пречупени през родната реалност. Но би трябвало да има и ясни правила. Като в Барселона: 1 милиард бюджет, 15% банкова гаранция на УС. Ако не ръководещите не ръководят добре, би трябвало да компенсират. Единствените сплотяващи фигури може би в Левски сега са Наско и Мъри. Всички останали сме компрометирани. Най-важното е да има неизменност, с цел да имаш глас, би трябвало три години да си плащал членския си импорт, три години без спиране. Така е в Барселона.

В момента всичко е цветя и рози! Левски е тим с бъдеще, може би това ще е най-голямата премия за тези момчета и за Мъри в този момент. Няма връщане обратно. Всички чакат и мечтаят мача на 15 май. Безспорно този треньор (Алън Пардю) е високо равнище експерт, когато е работил в Англия няма коментар за неговата класа. За тези 10 дни, в които има време за работа, ще направи оптималното, само че се надявам да не е задоволително. Моето мнение е, че Стоилов има голям опит в такива борби. Нещото, което желая в Левски да се промени, е да помнят своите митове. А мачът е 1:0 за Левски. Това е пристрастна прогноза, само че се надявам да победим. Победа за почитателите ", сподели Папазов по Българска национална телевизия.

Накрая той разяснява изявление на вратаря Димитър Евтимов, че ЦСКА е най-големият тим: " Имам единствено лека забележка към момчето за " най-големия тим ". Може би най-успешният е предходният ЦСКА. Най-големи са тези, които имат най-вече почитатели, би трябвало да бъдем справедливи. В предишното ЦСКА е бил доста сполучлив, в този момент този, новият, ще им е първа... Не, имат една купа ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР