Баскетболният треньор Константин Папазов потвърди с публикация във Фейсбук, че

...
Баскетболният треньор Константин Папазов потвърди с публикация във Фейсбук, че
Коментари Харесай

Тити Папазов: Подадох оставка от Надзорния съвет на Левски под натиск

Баскетболният треньор Константин Папазов удостовери с обява във Facebook, че е подал оставка като член на Надзорния съвет на Левски. Вчера се появи информация, че Папазов е подал оставка след срещата на управлението на „ сините “ по отношение на финансовото положение и бъдеще на клуба, след която нямаше изказвания пред медиите .
Тити Папазов.
Той показа, че е заставен да го стори и чака решението на мажоритарния притежател Наско Сираков дали оставката му ще бъде призната. Тити съобщи, че е горделив, тъй като е в основата Левски да възвърне своята еднаквост.

Ето какво написа той в обществените мрежи :

„ Подадох оставка от Надзорния съвет. Собственика би трябвало да реши дали ще я одобри. Бях заставен да взема това решение под напън. Мисля, че в случай че аз съм казуса, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с обич за ЛЕВСКИ и безусловно безкористно! Горд съм, че доскоро повече от две години бях в основата ЛЕВСКИ да си възвърне своята достоверност. Година по-късно да откри поддръжката на генералния спонсор PALMS BET! Само ЛЕВСКИ за всички същински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от Върховен административен съд!!! “.

Малко по-късно той направи втора обява в персоналния си профил във Facebook и бе безапелационен, че тематиката към оставката му е изчерпана и е споделил всичко нужно. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР