Баскетболният национал Андрей Иванов ще носи екипа на ЦСКА през

...
Баскетболният национал Андрей Иванов ще носи екипа на ЦСКА през
Коментари Харесай

Андрей Иванов: Нямам търпение за дербито с Левски

Баскетболният национал Андрей Иванов ще носи екипа на ЦСКА през новия сезон, а преди старта на шампионата в НБЛ, той даде изявление по време на първата открита подготовка на отбора.

„ Чувствам се добре. Отборът е напълно нов, само че всички момчета се стараят доста. Предстои ни шампионат в Пловдив, уповавам се да създадем положителни игри и да забележим до къде сме стигнали. Надявам се допустимо най-скоро тимът да играе по този начин, както би трябвало. “, съобщи центърът на „ армейците “.

Той разкри и по какъв начин се стигнало до контракта със столичния отбор.

„ Така се случи, че с тима от Бургас (б.р. Черноморец) трябваше да се разделим и незабавно ми се обадиха от ЦСКА. Просто одобрих офертата. “

Андрей Иванов приказва и за Вечното дерби в баскетбола, което липсваше през последните 13 години е елита, както за задачите на ЦСКА и останалите противници в НБЛ.

„ Със сигурност това дерби е липсвало на всички в баскетболната общност, тъй че и аз персонално нямам самообладание за това дерби.

Нямаме съответни заложени цели, само че като цяло моите цели постоянно са били по-високи и да надграждам от това, което съм направил предния сезон.

Всички тимове са създали много положителни селекции. Със самото ни завръщане ние сме дразнител и сигурно всеки ще желае да победи тима на ЦСКА, което надлежно ще вдигне интереса към самото състезание. Предполагам, че всички ще са по този начин въодушевление – да ни победят. “, приключи баскетболният национал.

Цялото изявление на Андрей Иванов, вижте в нашето видео!

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР