Баскетболистите на Олимпиакос, сред които и българският национал Александър Везенков,

...
Баскетболистите на Олимпиакос, сред които и българският национал Александър Везенков,
Коментари Харесай

Александър Везенков: Продължаваме да преследваме последната си цел за сезона

Баскетболистите на Олимпиакос, измежду които и българският национал Александър Везенков, се завърнаха разочаровани в Гърция след изгубения край в Евролигата от испанския Реал Мадрид.

" Първо желая да кажа, че съм доста горделив с този тим и с това, което постигнахме през годината. С химията в състава, с работата, която свършихме и всички трудности, които преодоляхме в положителни и неприятни времена ", съобщи Везенков при идването в Атина.

" За страдание не успяхме да осъществим задачата си. Контролирахме мача в дълъг интервал от време, само че когато стигнеш до последните притежания, шансът несъмнено играе роля. Въпросът е да не стигаме до подобен миг, а и ние имаме виновност, че се стигна до там. Направихме неточности. Не се справихме добре в последните няколко секунди. Бяхме толкоз близо. Поздравления за Реал (Мадрид) а ние би трябвало да продължим със дилемите си ", сподели още българинът, представен от профилираното издание " basketnews.com ".

" Имаме мач след два-три дни, тъй че продължаваме да преследваме последната си цел за сезона - да станем първенци на Гърция ", приключи Александър Везенков.

Старши треньорът на Олимпиакос Йоргос Барцокас разяснява, че и преди е бил в такава обстановка, само че провалянето в Каунас е било измежду най-тежките в кариерата му.

" Създадохме доста упования към себе си. Колкото по-високо стигне един тим, толкоз повече са страстите, както положителни, по този начин и отрицателни ", сподели Барцокас.
 Българската горделивост Везенков: Боли, само че съм горделив
Българската горделивост Везенков: Боли, само че съм горделив

Ето какво каза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР