Бащата на починалата певица и тв водеща Юлия Началова -

...
Бащата на починалата певица и тв водеща Юлия Началова -
Коментари Харесай

Бащата на починалата тв водеща Юлия Началова със стряскащо разкритие: Хора, внимавайте! Дъщеря ми дълго време...

Бащата на умрялата певица и тв водеща Юлия Началова - продуцентът Виктор Началов, разгласи пред Комсомолска истина аргументите за гибелта на щерка си, и също по този начин предизвести руснаците да внимават със самолечение.

Той разкри, че певицата е имала рана на десния си крайник  дълго време, която тя сама се е опитвала да лекува по всевъзможен вероятен метод. Линейката била извикана, едвам когато кракът почнал да се подува.

Заболяването било в резултат на диабет.

„ Разрязаха крайници и почистиха раната. След интервенцията тя беше енергична, радостна. Поглеждам я - ​​тя към този момент изпращаше есемеси до всички, усмихваше се. ”, сподели Виктор Началов, написа Life.ru.

Той означи, че Началова се е обърнала прекомерно късно към лекарите и предизвести руснаците да внимават, когято прибягват за самолечение.

Както е известно, Юлия Началова умря на 38 години на 16 март. Погребението ще е в Троекуровското гробище в Москва на 21 март. 

Превод: „ Петел ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР