Бащата на жертва на стрелба в училище в Паркленд разби

...
Бащата на жертва на стрелба в училище в Паркленд разби
Коментари Харесай

Баща на клането в Паркленд разби училище заради вирусен побой на ученик на паркинг

Бащата на жертва на пукотевица в учебно заведение в Паркленд разруши админите във вторник, тъй като се дистанцираха от бруталния побой над възпитаник на близкия паркинг, който беше хванат във вирусно видео.

Неидентифицираната мъжка жертва е получила фрактура на черепа, когато е бил удрян, ритан и изтърван на главата си на паркинга против гимназия Марджъри Стоунман Дъглас в Паркланд, Флорида, предходната седмица.

Фред Гутенберг, чиято щерка Хайме беше една от 17-те жертви, убити в учебно заведение от всеобщия палач Николас Круз през 2018 година, е измежду група родители, които настояват, че админите заобикалят да носят отговорност за разбиването.

Протестиращите родители споделят, че учебните чиновници са се пробвали да освободят от себе си отговорността за шокиращото нахлуване, довело до пет ареста до момента, като споделиха, че механически е било отвън учебната благосъстоятелност.

В имейл до родителите учебното заведение сподели: „ Паркът не е благосъстоятелност на учебно заведение или област; все пак учебното заведение р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР