Бащата на Филип Киркоров - Бедрос, се развежда. Информацията идва

...
Бащата на Филип Киркоров - Бедрос, се развежда. Информацията идва
Коментари Харесай

90-годишният баща на Филип Киркоров шокира руснаците с любопитна новина

Бащата на Филип Киркоров - Бедрос, се развежда. Информацията идва от съветския " Пети канал ". Колегите от Русия настояват, че повода за развода на 90-годишния мъж и втората му брачна половинка Людмила Смирнова е, че той е срещнал нова обич. Според осведомени мотива за раздялата на двойката, която беше дружно в продължение на 26 години е много по-млада жена. Бащата на артиста и втората му брачна половинка Людмила Смирнова се занимаваха със земеделие.

Двойката живееше покрай Велики Новгород. Бедрос Киркоров обаче постоянно посещава Москва, с цел да гледа внуците си - Алла-Виктория и Мартин. Филип Киркоров незабавно бе потърсен за коментар. Той е споделил, че почита избора на баща си и че е значимо това, че до татко му ще има човек, който да се грижи за него.

Киркоров е добавил, че в действителност доста се радва за татко си, който е разкрил любовта на напреднала възраст. Припомняме, че Филип е правоприемник на Бедрос Киркоров и първата му жена Виктория. Двамата се женят през ноември 1964 година, а три години по-късно се ражда синът им Филип.

Певецът е роден на 30 април 1967 година в град Варна, в артистичното фамилията на Бедрос Киркоров – български артист от арменски генезис и съветската му брачна половинка. Семейството още в детството му се мести в столицата на Съюз на съветските социалистически републики - Москва. От петгодишна възраст пътува с родителите си на гастроли. Счита се, че за първи път излиза на сцената, когато е на 5 години.  

Бракът на Бедрос Киркоров и първата му брачна половинка продължи 30 години, до последните дни от живота на Виктория Марковна. Големият триумф на Филип Киркоров идва, откакто подписва брак с примата на съветската попмузика Алла Пугачова. Бракът им, легализиран в Йерусалим, е в действие от 1994 до 2005 година. Алла, която е с 18 години по-възрастна, дава мощен подтик на кариерата му. 

Филип Киркоров отглежда щерка си Алла-Виктория и наследник Мартин, които са родени от сурогатна майка. Известно е, че певецът кръсти щерка си в чест на майка си, защото едно от двете имена на Алла-Виктория е в памет на нейната баба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР