Бащата на Денис Теофиков наруши мълчанието си, за да изкаже

...
Бащата на Денис Теофиков наруши мълчанието си, за да изкаже
Коментари Харесай

Бащата на Денис Теофиков избухна срещу шофьора Мартин: "Нормално семейство сме, не тънем в лукс"

Бащата на Денис Теофиков наруши мълчанието си, с цел да изкаже несъгласието си с изявленията на Мартин Пенчев, водач на фолк звездата.

Преди дни Мартин Пенчев даде изявление, в което твърди, че хонорарът на Денис бил приблизително 3000 лева, от които той получавал едвам 400-500 лева От тези пари 100 лева Денис давал на Мартин за това, че го кара. Така изпълнителят получавал 300 лева за себе си, като по-голямата част оставял у дома и по този начин за него действително имало към 100 лева Атешкан Теофиков обаче съобщи изрично позицията си по този въпрос, само че и по други тематики, които Мартин засегна. 

Виж още: Станислав Яневски от " Хари Потър " е новото гадже на Джулката? Ето и какво отговори тя на разкритията

" По мотив изявлението на Мартин, водачът на Денис, желая да изясня, че аз и моята брачна половинка не сме разчитали детето ни да тръгне по участия, с цел да си купим диван или да си платим тока. Ние сме средностатистическо семейство, не тънем в разкош, само че постоянно сме се справяли с потребностите си без да се постанова да тормозим детето си за ежедневните си потребности ", написа бащата на Денис. 

Виж още: Пари като шума: Светлана Гущерова се похвали с подарък за съвсем милион

" Твърденията, че Денис има брат от мой първи брак са погрешни ", написа още таткото на Денис. " Никой няма право да клюки и сипе лъжи във връзка с моя живот.  Моля ви, оставете ни да изживеем тъгата си. Спрете със спекулациите и не си правете на ниска цена пиар на гърба на нашето дете. Не петнете повече паметта му. В тези тежки дни за нас ви апелирам да уважите болката ни и да СПРЕТЕ! ", приключва обръщението си Атешкан Теофиков във Фейсбук.

В подкаста на Станислав Цанов Мартин съобщи, че Денис и продуцентът му Николай Пашев имали нееднократно спорове, като след един от тях Пашев е спрял участията на Денис за дълъг интервал от време. Мартин упорствал Денис да приключи контракта си с него, макар внушителната наказателна клауза - 50 хиляди лева Денис даже имал проект по какъв начин да се раздели с Пашев и щял да го направи след дейния за участия сезон. Мартин удостовери и доста от писанията в медиите - че Денис е имал проблеми с лихвари, че е бил в меланхолия и че е ходил на психолог. Дори и пред него е споделял, че му минават мисли за самоубийство. 

Изображение: https://www.instagram.com/dteofikov1/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР