Бащата на 16 годишното момче е сигнализирал институциите за това,

...
Бащата на 16 годишното момче е сигнализирал институциите за това,
Коментари Харесай

Първо във Фрог: Бащата сигнализирал за момчето-терорист, службите нямат грам принос

Бащата на 16 годишното момче е алармирал институциите за това, че има проблем със сина му и евентуално се готви да направи бомба. Службите до този миг нямали халхабер за казуса. Но все пак сега се пробват да си припишат заслугата.
Момчето е от християнско семейство. То било впечатлено от интернет трудове за изработката на самоделни взривни устройства. Решило, че може и самичък да си направи бомба. За това е закупило и някои от " продуктите ". Бащата извикал бомбаджиите, които открили рисковите субстанции.

Фрог нюз се свърза с антитерористи, които са безапелационни, че Министерство на вътрешните работи в тази ситуация работи безусловно неправилно, огласявайки на ранен стадий този случай.

Световната процедура е, да се работи безшумно, до момента в който не се открият контактите на момчето и възможните планове на негови съратницци, да речем.

Източниците ни са безапелационни, че институциите сега се пробват да си вършат пиар, както и да отклонят вниманието от злободневни тематики.

Огласяването в тази ситуация, ще докара до отвод на близки да дават информация, в случай че се случват сходни неща в фамилията, допълниха специалистите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР