В специално изявление пред Даунинг стрийт премиерът изтъкна, че се

...
В специално изявление пред Даунинг стрийт премиерът изтъкна, че се
Коментари Харесай

Сега е моментът Великобритания да избере бъдещето си: Сунак сви...

В особено изказване пред Даунинг стрийт министър председателят посочи, че се е срещнал с краля, с цел да изиска разпускането на Народното събрание и това искане е било задоволено.

 

Донякъде изненадващото насрочване на изборите по-рано от предстоящото идва откакто публични данни демонстрираха, че инфлацията е спаднала до 2,3% през април.

 

Сунак бе безапелационен, че " в този момент е моментът Англия да избере бъдещето си и да реши дали британците желаят да надграждат напредъка, който са постигнали, или рискуват да се върнат на изходна позиция. Без проект и без сигурност. "

 

Торите сега изостават от лейбъристите в социологическите изследвания с към 20 пункта.

 

Политически наблюдаващи показаха, че Сунак наподобява залага на това, че подобряващите се стопански вероятности ще дадат на партията му късмет да се показа по-добре.

Връщайки се към дните си като министър на финансите по време на пандемията, Сунак означи, че е служил на страната, до момента в който " бъдещето висеше на косъм ".

 

По думите му " икономическата непоклатимост е в основата на всеки предстоящ триумф, без значение дали става въпрос за повишение на заплатите и положителни работни места, вложения в публичните услуги или защитата на страната ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР