Баща удуши трите си деца в Загреб, после опита да

...
Баща удуши трите си деца в Загреб, после опита да
Коментари Харесай

Мъж удуши 3-те си деца в Загреб, след което опита да се самоубие

Баща удуши трите си деца в Загреб, след това опита да се самоубие, оповестиха управляващите.
Трагедията се разиграла към 2 часа след среднощ в жилище в кв. Млинови. Тогава хърватската полиция получила информация за опит за самоубийство. Служителите на реда пристигнали на адреса и разкрили три мъртви деца и татко им с тежки пострадвания.
Според хърватските медии в спалнята на легло лежало мъртво 4-годишно момченце, а двете близначета - момче и момиче на 7 година, били в дневната.
Родителите на децата били разведени и дребните трябвало през уикенда да бъдат при татко си. Той бил финансов съветник, работил за водещи австрийски компании, имал и своя консултантска компания във Виена.
Хърватски медии настояват, че бащата преди да извърши жестокото закононарушение е написал пост в обществените мрежи, в който написа, че неговата другарка го напуснала, тъй като предходната му брачна половинка била "лоша с нея " и останал без пари. Споменавал и свои другари и братя от масонската ложа.
По време на закононарушението майката не е била в Загреб.
Все още няма публично доказана информация за претекстовете и самоличността на жертвите, пишат медиите в Хърватия.
Официално, полицията единствено е оповестила, че "три деца без признаци на живот са открити на мястото на престъплението ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР