Баща с татуирани зъби и очни ябълки шокира хората онлайн,

...
Баща с татуирани зъби и очни ябълки шокира хората онлайн,
Коментари Харесай

Баща с татуирани очни ябълки се окачва във въздуха с помощта на метални куки за коляно за модифициране на тялото

Баща с татуирани зъби и очни ябълки шокира хората онлайн, откакто разгласява клип, на който се занимава със странното си занимание - виси окачен на железни куки колене.

Марсело „ B-boy “ Де Соуза Рибейро, от Бразилия, преди е бил именуван „ най-модифицираният мъж в света “ с помощта на неповторимия си изменен външен тип – и той шокира почитателите си със своята най-новите подвизи. Бащата от Рио де Жанейро разгласява клип, на който се подлага на окачване на тялото, доста нишово занимание, при което човек окачва тялото си на железни куки, сложени през краткотрайни дупки в кожата.

Видеото демонстрира по какъв начин Марсело се люлее в близост във въздуха, нанизан с куки на коленете си. Докато видеото с извиване на пръстите на краката наподобява мъчително, той наподобява се забавлява, до момента в който дърпа ръцете си зад тила си и прави завъртания.

Стъписани фенове следиха по какъв начин в един миг пластмасов стол беше уравновесен върху коленете му и Марсело продължиха да се люлеят, видимо наслаждавайки се н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР