Баща нахлул в ОУ „Княз Александър Първи“ вчера. След като

...
Баща нахлул в ОУ „Княз Александър Първи“ вчера. След като
Коментари Харесай

Гневен баща нахлу в пловдивско училище и стана страшно

Баща нахлул в ОУ „ Княз Александър Първи “ през вчерашния ден. След като е изблъскал защитата, влезнал е в класната стая на щерка си, измъкнал я оттова и дружно с нея е връхлетял по време тутакси по химия в стая на 7-ми клас.

Причината за нахлуването била, че се опитвал да открие момче, блъснало щерка му, оповестява Glas.bg.

Предисторията съгласно версиите на бащата и очевидците се разминава. Според гневния татко щерка му, която е в 5-и клас, е била пребита от седмокласник.

Даже куцала. Според възпитаници и учители, били очевидци на протичащото се обаче, побой не е имало въобще. При излизане от стаите по време на междучасието и промяната на кабинетите е настанало нормалното стълпотворение, при което момиченцето е било блъснато и си е блъснало крайници в маса. В никакъв случай не е било съзнателно, настояват очевидци на случилото се. Петокласничката не е минавала през медицински кабинет.
След това бащата влиза в часа по химия, където се развихря екшънът. Родителят потегля да подвига момчето от чина, при което се намесва учителката. Бащата я блъска – пред очите на учениците й и личното си дете, и стартира да насочва закани от сорта: „ Ще ви убия! “.
Реакцията на служителите на реда от Четвърто районно ръководство на Министерство на вътрешните работи е била доста бърза и съответна. Бащата е спретнат, стартирано е досъдебно произвеждане. В момента седмокласникът е на разпит в Детска педагогическа стая. Родителите на момчето са подали тъжби до Детска педагогическа стая, в Отдел протекция на детето и ще подават и в Прокуратурата.
За останалите деца – съучениците на седмокласника, се е наложило да бъде извикан мобилният екип от психолози, тъй като децата са били доста уплашени – от гледката на блъснатата им учителка и грубите и арогантни думи на бащата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР