Баща на 11 деца нападна и души на детска площадка

...
Баща на 11 деца нападна и души на детска площадка
Коментари Харесай

Напрежение в русенско село, след като мъж нападна и души 17-годишно момче

Баща на 11 деца атакува и души на детска площадка 17-годишно момче в русенското село Николово, съобщи Българска национална телевизия. Клип със случката е пуснат в обществените мрежи, а в селото зрее напрежение. От Oбластната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе са образували инспекция. Събраните материали ще бъдат докладвани на прокуратурата.

По описа на пострадалия Ивайло Петков, той е бил атакуван от Красимир Зартов, тъй като направил забележка на мъжа. Няколко деца били оставили колелетата и тротинетките си пред гаража на мъжа, а той тръгнал да ги хвърля, защото му пречели да прибере колата си.

" От това той май се агресира и потегли към мене. Първо си прибра буса. И тогава към този момент излиза от гаража и потегли да ме гони. Аз тогава се спънах и паднах. Тогава той ме заби в камъка, аз си ударих главата. И стартира да ме псува, да ми дърпа тениската, да ме души. Казва: Бий се, да мога да те осъдя. Много бях се уплашил да не стане по-зле ", споделя Ивайло Петков.

Съседи извикали майката на Ивайло.

" Имаше кръв по главата. Извиках незабавно спешна помощ и полиция ", споделя Мариана Петкова, майка на Ивайло.

Вчера момчето още веднъж е заведено в болница, тъй като му е пролошало.

Според Мариана Петкова не за първи път пораждат спорове със съседа им Красимир Зартов. Заедно със брачната половинка си и 11-те си деца той се нанесъл в къщата преди година.

Според брачната половинка на Красимир Зартов Ивелина, мъжът ѝ не е протегнал ръка на момчето. По телефона тя сподели за Българска национална телевизия, че ще опишат тяхната версия, когато той се прибере от командировка.

Кметът на село Николово Златан Ванев още в събота вечер е отишъл на мястото на случая. И се надява виновните институции скоро да изяснят обстановката.

" Защото има ужасно огромно напрежение в селото сега у жителите. Доколкото слушам, деца желаят да изоставен и учебното заведение. Аз съм член на Общественият съвет на учебното заведение, където също съм чувал, че в учебно заведение мъчно се предават часовете с такива деца ", споделя Златан Ванев.

Семейство Петкови са решили да съдят Красимир Зартов за физическите и психическите вреди, нанесени на детето им. Вече са преместили и по-малката си щерка от учебното заведение в Николово, с цел да не е в един клас с едно от децата на семейство Зартови.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР