Баща, който почина в ръцете на жена си в болница,

...
Баща, който почина в ръцете на жена си в болница,
Коментари Харесай

Баща почина в ръцете на съпругата си, след като чакаше повече от час линейка, докато работеше от вкъщи

Баща, който умря в ръцете на жена си в болница, чакаше повече от час кола за спешна помощ, откакто се обади с болки в гърдите, които стартира с цел да получите по време на видео диалог с работа.

Джулиан Мартин работеше от у дома в работата си като управител анализатор на данни, когато стартира да има болки в гърдите. Бащата на три деца беше на диалог в Microsoft Teams по това време, в четвъртък, 11 януари, и предизвести сътрудника си, че е в неволя. Той също по този начин съумя да изпрати известие до своя 18-годишен сътрудник Лесли, която сподели, че е извикала кола за спешна помощ в 15:14 ч.

Докато колата за спешна помощ дойде в 16:39 ч., Лесли сподели, че Джулиан е получил инфаркт и загуби потреблението на двата си крайници. 59-годишният умря по-късно същия ден в болничното заведение " Графиня на Честър ". Лесли, родом от Кросби и живеещ в Честър, сподели пред Liverpool Echo: „ Той работеше на компютъра си и беше в Teams с сътрудник. Имаше болежка в гърдите и сподели на сътрудника си „ Имам болежка в гърдите “. „

Лесли, на 62 години, извика линей...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР