Баща, който не можеше да овладее нрава си, беше вкаран

...
Баща, който не можеше да овладее нрава си, беше вкаран
Коментари Харесай

„Избухлив“ татко в затвора за причиняване на мозъчно увреждане на бебето си, след като го разтърси жестоко

Баща, който не можеше да овладее нрава си, беше вкаран в пандиза, тъй като нарани дребния си наследник толкоз неприятно, че той приключи с мозъчно увреждане.

Майката на бебето, която не направи задоволително, с цел да го защищити, няма да лежи в пандиза. Джордан Кари раздруса мощно дребния си наследник в дома на тогавашната си другарка Кийли Уотс в Реднал една заран през юни 2020 година Малкото момче имаше кръвоизлив в мозъка и очите и трябваше да бъде сложено в бездънен сън, до момента в който лекарите се грижеха за него болница.

След правосъден развой и двамата родители бяха приети за отговорни, че са позволили съществено увреждане на детето им. В съда в четвъртък Кари, който е на 28 години и живее на Ковънтри Роуд в Ярдли, се разплака и скри лицето си в ръцете си, когато му споделиха, че ще отиде в пандиза за пет години. Уотс, която е на 23 и в този момент живее в Грийнвейл в Нортфийлд, беше наказана на две години условна присъда заради по-малката й роля в случилото се и вероятностите й за рехабилитация.

Детето, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР