Бързото потвърждение за смъртта на Пригожин от представители на Федералната

...
Бързото потвърждение за смъртта на Пригожин от представители на Федералната
Коментари Харесай

Подоляк за Пригожин: В Русия започва Смутното време с много смъртни случаи

" Бързото удостоверение за гибелта на Пригожин от представители на Федералната организация за въздушен превоз наподобява извънредно изненадващо. Обикновено лишава известно време след самолетна злополука, с цел да се откри тъкмо кой е бил на борда. Следователно тук има едно от двете: или очевидно знаят и преднамерено рапортуват, тъй като за непочтеност - за гибел. Или е шокова реакция и нарушаване на вътрешните протоколи ". Това разяснява пред уеб страницата " Медуза "   Михаил Подоляк, консултант в канцеларията на президента на Украйна

И продължава:
" Въпреки това, в случай че фактически се е случила самолетната злополука, това сигурно удостоверява, че е почнал нов стадий във вътрешната политика на Русия. Смутното време стартира с голям брой смъртни случаи. Причините за злополуката с Пригожин и последвалото стягане са няколко:
Първо, юнското въстание изплаши Путин прекалено много.
Второ, протестът изцяло унищожи репутацията на Путин и силите за сигурност, които сякаш държаха всичко под цялостен надзор.
Трето, сега, когато Пригожин спря на 200 километра от Москва и по-късно ненадейно обърна колоните си, той непринудено и старателно подписа личната си смъртна присъда.
 
Путин не прости на никого лепкавото възприятие на личния му боязън. Това е невероятно. Подобно демонстративно премахване на [Пригожин] е пряк сигнал към елитите, че стартират бруталните убийства на " своите " хора в Русия. Заради огромната раздразнителност, съмнение, недоверчивост, която завладя Путин.

Смятам, че това също е директен сигнал към западните елити, че Путин знае по какъв начин да се опасява мощно. Но той не прости да бъде унижаван, оскърбяването посредством поддръжката за Украйна, заповедта на Международния углавен съд и така нататък И затова погрешно завършилата война, компромисните разновидности, следващите съглашения от Минск са огромен проблем. С изключителни последствия. Путин ще си отмъщава. Хибридно.
 
И най-после, това е сигнал за съветската войска, че там в действителност няма " герои " и че всяка непочтеност ще се санкционира със гибел и че са вероятни единствено " безобидни герои ". Основната задача на армията е да убива, да умира и да не плаши Путин. "
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР