Бързите вечери са и най-вкусни. Да не говорим, че именно

...
Бързите вечери са и най-вкусни. Да не говорим, че именно
Коментари Харесай

Вечеря за 15 минути, по която всички полудяха

Бързите вечери са и най-вкусни. Да не приказваме, че точно те се харесват от актуалната стопанка, на която съвсем в никакъв случай не й остава време да се развихри в кухнята. А въпреки всичко ароматът на домашната храна няма еднакъв на себе си и не би могъл да се съпостави даже със специалитет от изтънчен ресторант.

Ако не желаете да лишавате фамилията си от опцията да похапва домашна храна, приготвена с обич, нашият съвет е да пробвате тази лесна, само че божествено вкусна вечеря, която ще ви отнеме тъкмо 15 минути.
Ето и какви артикули са ви нужни за яйцата с шунка:
• 1 бр.яйца;

• 60 гр.шунка;

• 60 гр.кашкавал;

• 2 стр.лук кромид пресен;

• 1 ч.л.зехтин;

• 1 щипка сол;

• 1 щипка черен пипер млян.
Начин на подготвяне:
Започнете с избора на съд, в който ще готвите вечерята. Нашият съвет е да заложите на огнеупорна тавичка, която авансово да намажете с малко зехтин.
 Вечеря за 30 минути: Пица от кайма, от която ще си оближете пръстите Вечеря за 30 минути: Пица от кайма, от която ще си оближете пръстите
Бързите вечери са най-харесвани от работещите домакини. Те им разрешават да сервират на трапезата домашно приготвена храна и да не лиша...

Започнете да подреждате нарязаната на фино шунка. Редете в краищата на тавичката, тъй че в средата да се образува нещо като гнездо. Върху подредената към този момент шунка поръсете пресния лук и кашкавала.

В получилото се гнездо чукнете яйцето и подправете със сол и черен пипер. Тези артикули са за една порция. Ако желаете да сготвите на цялото семейство, увеличете ги съгласно броя на членовете в него.

Изпичането на вечерята лишава 10 минути. Предварително загрейте фурната на 200 градуса.

Накрая, преди да сервирайте, прибавете гарнитура по ваш избор. Това е една извънредно вкусна и здравословна вечеря, която всички ще харесат!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР