Бърз поглед към празничното шоу на ITV Royal Carols: Заедно

...
Бърз поглед към празничното шоу на ITV Royal Carols: Заедно
Коментари Харесай

Първи поглед, когато Кейт Мидълтън се присъединява към вдъхновяващите деца в сладък момент преди службата за кралски коледни песни

Бърз взор към празничното шоу на ITV Royal Carols: Заедно на коледни шоута Кейт, принцесата на Уелс, се среща с дребни деца, които работят за увеличи самочувствието им.

41-годишната принцеса е хазаин на специфичен коледен концерт от Уестминстърското абатство, който е пресечен с фрагменти от нейни срещи с общественици и чуване на истории за благотворителна активност. Като част от програмата, почитателите ще видят по какъв начин принцесата се среща с 13-годишно момче на име Рико, което учи футболни умения под зоркото око на треньор на име Ръсел Грей.

По време на тренировките в Манчестър Рико сътвори връзка с Ръсел, което му оказа помощ да излезе от черупката си и да стане по-общителен. С нараснала убеденост, Рико се надява да следва фантазията си да стане професионален футболист.

Бърз взор от тазвечершното шоу споделя момента, в който Кейт среща Рико - младото момче наподобява щастливо да се срещне със старшия член на кралското семейство. Сядайки до Рико, принцесата стартира да научава п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР