Барселона вече преговаря с детето-чудо на Байер (Леверкузен)Флориан Виртц. Не

...
Барселона вече преговаря с детето-чудо на Байер (Леверкузен)Флориан Виртц. Не
Коментари Харесай

Барселона вече преговаря с детето-чудо Флориан Виртц

Барселона към този момент договаря с детето-чудо на Байер (Леверкузен)Флориан Виртц. Не е загадка, че каталунците желаят да вземат 19-годишния гений в състава си, като от " Камп Ноу " към този момент са влезнали в контакт с бащата на футболиста, с цел да проучат за опцията за реализиране на сходен трансфер, твърди " Скай Дойчланд ".

Сериозен проблем пред привличането на Виртц ще бъде фактът, че той има контракт с " аспирините " до 2027 година. Така немският клуб е в мощна позиция и сигурно ще сложи много огромна цена на един от най-перспективните си играчи, а сега Барса няма опция да си разреши огромни разходи.

Друг проблем пред възможен трансфер на младока на " Камп Ноу " е, че към него ползата е голям и се чака много тимове да наддават за подписа му. Все отново Барса има и един прикрит коз, който е обвързван с обстоятелството, че Виртц от дребен е почитател на каталунците и мечтае един ден да облече екипа на отбора.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Когато бях дете, постоянно съм мечтал да играя за Барселона. Това не се е трансформирало, само че има време преди този момент да се случи ", показа Виртц в скорошно изявление.

На този стадий се допуска, че от Барса няма да бързат, а ще продължат да наблюдават германеца и през идващия сезон, като задачата на клуба ще бъде да го притегли в състава си през лятото на 2024 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР